Prepovedane droge so prepogost pojav v naši družbi in tudi člani vaše družine, predvsem najstniki, lahko hitro podležejo skušnjavi uživanja prepovedanih drog, posledice pa so pogosto katastrofalne za celotno družino. Poznava primer, ko je družina poslala svojo hčerko študirat v Ljubljano, ji najela lepo stanovanje, nekaj mesecev kasneje pa sta opazila čudno obnašanje hčerke, prej urejena hčerka je imela najeto stanovanje precej razmetano in neurejeno. Najela sta detektiva, ki jima je zelo hitro poročal, da hčerka prijateljuje z moškim, ki ima lep avto, veliko denarja in da skupaj uživata kokain. Punca se je rešila, saj je uživala kokain relativno kratek čas in danes pridno študira pravo.

Ste našli sumljivo snov v otroški sobi, pa želite potrditi ali ovreči sum, da je to prepovedana droga? Pokličite nas, pri vas doma ali na drugem dogovorjenem mestu bomo opravili test snovi in samo vam sporočili rezultat, pri tem pa boste ostali anonimni. Lahko nam prinesete urin, katerega želite testirati, v našo pisarno in naredimo test ter vas seznanimo z rezultatom. Anonimnost 100% zagotovljena.

Morda smatrate, da vaš otrok uživa prepovedane droge, ko gre s prijatelji ven? Tudi v tem primeru smo mi pravi naslov. Kot detektivi imamo pravico in znanje za zbiranje informacij in z nami boste hitro izvedeli pravo sliko o tem, kaj vaš otrok uživa (alkohol, prepovedano drogo). Morda pa boste tako ugotovili, da vaš otrok popolnoma spoštuje vaše dogovore in so vaši sumi neutemeljeni.

Še danes se nam pridružite na naši Facebook strani.

Kontaktirajte nas

 

 

Sedež podjetja:
Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 844 449
E-pošta: info@c-s.si
 
Poslovna enota Grosuplje:
Ljubljanska cesta 69, 1290 Grosuplje

Pošljite nam sporočilo

Email:
Naslov:
Sporočilo:
Koliko oči ima človek?

Detective agency international