Zloraba pravice do povračila stroškov za prevoz na delo in iz dela je precej pogosta v naši družbi, še posebej so te zlorabe pogoste v javnem sektorju. Za delodajalca predstavlja izplačilo povračila teh stroškov precejšen strošek. Tako lahko že en delavec z zlorabo te pravice delodajalcu povzroči škodo na letni ravni tudi precej več kot 1.000 €. Če to pravico zlorablja več delavcev v vaši organizaciji, pa se ta škoda le še pomnoži in delodajalci ste po nepotrebnem finančno obremenjeni.

Delodajalci praviloma niste usposobljeni za nadzor nad zlorabami, za kontrolo nimate časa, poleg tega pa obstaja precej zakonskih omejitev. Zaradi napak v postopku odpustitve delavca zaradi zlorab pri delodajalcu nastanejo dodatni stroški (sodni stroški, plačilo odškodnine,…). Da bi se izognili napakam v postopku dokazovanja zlorabe pravice do povračila teh stroškov je zato najboljša rešitev najem detektiva.

Detektivi iz naše agencije vam bomo svetovali, vam na terenu pridobil dokaze (tudi video ali slikovne) o zlorabi, o tem napisal poročilo in svoje ugotovitve potrdil na sodišču. Za vas izvaja tudi odkrivanje in dokazovanje ostalih kršitev disciplinske odgovornosti (zloraba pravice do bolniške, alkohola, mamil, kraje iz skladišč, kraje iz pisarn, negospodarno ravnanje z delovnimi sredstvi, nepravilno beleženje delovnih ur…)!

Še danes se nam pridružite na naši Facebook strani.

Kontaktirajte nas

 

 

Sedež podjetja:
Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 844 449
E-pošta: info@c-s.si
 
Poslovna enota Grosuplje:
Ljubljanska cesta 69, 1290 Grosuplje

Pošljite nam sporočilo

Email:
Naslov:
Sporočilo:
Koliko oči ima človek?

Detective agency international