Vsakodnevne zgodbe v medijih nam jasno povedo, da tudi vodstvo podjetij, tako vrh menedžmenta, kot tudi srednji menedžment, večkrat tudi računovodje, ne delujejo vedno v korist lastnikov podjetja. Na svojih položajih namreč bolj ali manj samostojno odločajo o sklepanju poslov za potrebe podjetja, v katerem delajo, to zaupanje pa nekateri zlorabijo za pridobivanje dodatnih sredstev na račun in v škodo podjetja, kjer delajo.

Najpogostejše so zlorabe v smislu sklepanja namišljenih pogodb med podjetjem, v katerem takšen "pokvarjen" vodja dela in podjetjem, ki je v posredni ali neposredni lasti istega vodje, njegovega družinskega člana ali njegovega prijatelja. Pogoste so tudi zlorabe osnovnih sredstev in blaga, saj je vsakomur jasno, da lahko vodja s svojimi pooblastili odtuji iz podjetja precej več, kot posamezen delavec. Lastniki oziroma nadzorni organi podjetij pridejo do takšnih in drugačnih sumov na podlagi lastnega zapažanja, pisem znanih ali neznanih oseb, ki so najpogosteje zaposleni v tem podjetju in na druge načine.

Takšnih in drugačnih informacij je veliko in ob upoštevanju pregovora, da "kjer je dim, je tudi ogenj" se vsak pameten lastnik odloči za preverjanje tovrstnih informacij. A problem je čas in pa strokovno znanje posameznega lastnika.

To pa imamo mi, detektivi v naši agenciji. Veliko znanj smo namreč dobili z dolgoletnim delom v Policiji, veliko pa tudi z delom v Komisiji za preprečevanje korupcije.

Kontaktirajte nas, dajte nama osnovne informacije, dajte nam pooblastilo, da pregledamo potrebno dokumentacijo v vašem podjetju in dobili boste neodvisen in strokoven rezultat, na podlagi katerega se boste lahko odločili za nadalnje ukrepe. Največ bo ta rezultat vreden, če boste do njega prišli čim prej, da se izognete še večji škodi, da pravočasno in na primeren način povrnete izgubljena sredstva ter se na najprimernejši način znebite "pokvarjenega" menedžerja. Veliko pa bo vredno tudi, če do takšnih ugotovitev pridete pred mediji.

Se še spomnite primerov LUKA KOPER, računovodja, Dijaški dom Koper, ...?

Še danes se nam pridružite na naši Facebook strani.

Kontaktirajte nas

 

 

Sedež podjetja:
Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 844 449
E-pošta: info@c-s.si
 
Poslovna enota Grosuplje:
Ljubljanska cesta 69, 1290 Grosuplje

Pošljite nam sporočilo

Email:
Naslov:
Sporočilo:
Koliko oči ima človek?

Detective agency international