Pogost in velik problem delodajalcev so vse vrste tatvin, do katerih prihaja v organizaciji. Prihaja do klasičnih tatvin, ko vam zaposleni vzamejo vaša sredstva, s katerimi delate ali blago, katerega prodajate. Poleg tega lahko delavci kradejo stvari eden drugemu. Do tatvin prihaja npr. tudi v gostinstvu, ko vaš natakar izda račun stranki, pobere denar, nato pa ta račun stornira ali da naprej drugi stranki, ki naroči istovrstno pijačo ali hrano. Pogosto vodstva že sama ugotovijo, da so se začele pojavljati istovrstne tatvine, kar najprej povezujejo z zaposlitvijo novega delavca, kar pa sploh ni nujno resnica. Tatvine tako povzročajo neposredno škodo, kot tudi razdor med delavci, ki so večinoma pošteni in jih obremenjujejo razna obtoževanja vodstva. Pogosto za tatvine ve večje število ljudi, vendar jih zaradi takšnega ali drugačnega interesa ne naznanijo vodstvu.

Da bi odkrili vse vrste tatvin, lahko o sumih obvestite Policijo, vendar to pogosto pomeni veliko birokracije in malo uspeha. Za odkrivanje tatvin lahko najamete tudi detektiva, ki bo poskrbel za kvalitetno zbiranje informacij ter le te nato predal Policiji oziroma Državnemu tožilstvu.

Detektivi iz naše agencije vam bodo svetovali, vam na terenu pridobil dokaze (tudi video ali slikovne) o zlorabi, o tem napisal poročilo in svoje ugotovitve potrdil na sodišču.

Za vas izvajamo tudi odkrivanje in dokazovanje ostalih kršitev disciplinske odgovornosti (zloraba alkohola, mamil, bolniške odsotnosti, potnih stroškov, negospodarno ravnanje z delovnimi sredstvi, nepravilno beleženje delovnih ur…)!

Še danes se nam pridružite na naši Facebook strani.

Kontaktirajte nas

 

 

Sedež podjetja:
Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 844 449
E-pošta: info@c-s.si
 
Poslovna enota Grosuplje:
Ljubljanska cesta 69, 1290 Grosuplje

Pošljite nam sporočilo

Email:
Naslov:
Sporočilo:
Koliko oči ima človek?

Detective agency international